Capçalera / Header

Diseño de tonimh2

Així valora el regidor d'esports de Benigànim un any de treball i com ha vist al Bàsquet Benigànim


Entrevista a Pablo Sanchis Mateu, regidor d'esports, que analitza el seu primer any de treball, com ha vist al Bàsquet Benigànim i on jugarà la pròxima temporada.


Bàsquet Benigànim: Com ha anat el primer any de regidor d'esports?

Pablo: Al principi vaig necessitar un temps per a comprendre com funcionen les coses a nivell de regidoria sobretot en aspectes burocràtics, com les subvencions. Com sóc una persona jove, calia anar parlant amb els clubs per comprendre com funcionen les coses i les necessitats que aquests tenen. Considere que tant el 3x3 de bàsquet, com el torneig de futbol 7 i la Gal·la de l'esport han tingut una molt bona organització.

Bàsquet Benigànim: Com està la salut del bàsquet al poble?

Pablo: considere que la gent que està al club de bàsquet està treballant molt bé, però necessiten una persona que puga comunicar-se amb les escoles i poder realitzar més promocions com les portes obertes que puguen animar a més xiquetes i xiquets a apuntar-se.

Bàsquet Benigànim: Seguiràs jugant la pròxima temporada?

Pablo: durant aquest mes de juliol he estat pensant on poder jugar la temporada que ve i, molt probablement serà al Bàsquet Genovés, perquè el primer equip masculí està en una categoria en la que pense que puc seguir avançant com a jugador i sobretot ajudar a un equip on conec a tots els jugadors. És un equip i un club on hi ha molt bon ambient i on es treballa el bàsquet de formació molt bé, per tant estic molt il·lusionat.

Bàsquet Benigànim: Pablo, et desitgem molta sort tant en el segon any com a regidor, com també com a jugador del Genovés. Gràcies per participar en les entrevistes de la web del Bàsquet Benigànim.

Pablo: Gràcies a vosaltres i que tingueu molt bona temporada. Estem a la vostra disposició.